Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

«Μελίαμα 2009»«6ο Πανελλήνιο συνέδριο & σεμινάριο μελισσοθεραπείας»


Το Επιστημονικό Κέντρο Μελισσοθεραπείας διοργανώνει στις 26,27,28 και 29 Μαρτίου, 2009 στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών στο Μαρούσι (Κτήμα Συγγρού) Κηφισίας 182, την εκδήλωση «Μελίαμα 2009». Πρόκειται για το κατά σειρά 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο & Σεμινάριο Μελισσοθεραπείας που διοργανώνει το ΕΚΕΜ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Apimondia, (διεθνούς μη κυβερνητικής οργάνωσης για τη μέλισσα) και της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Μελιού και λοιπών Προϊόντων Κυψέλης (ΕΔΟΜ), με την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (ΕΕΟΙ). Την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν γιατροί, φαρμακοποιοί, διατροφολόγοι, εναλλακτικοί θεραπευτές, γεωπόνοι, κτηνίατροι και άλλοι επιστήμονες κυρίως του χώρου της υγείας που επιθυμούν να ενημερώνονται αξιόπιστα.

Βασικός σκοπός της εκδήλωσης είναι στα πλαίσια του ετήσιου συνεδρίου η επιστημονική κοινότητα να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις της Μελισσοθεραπείας στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πληροφορίες - Εγγραφές:
(Για τα σεμινάρια θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
VITAL LINKS
Τηλ./Φαξ : (210) 8957600
meliama2009@vitallinks.gr
Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το πρόγραμμα του συνεδρίου στην σελίδα http://www.mednutrition.gr/content/view/2286/113/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails