Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Κατάκτηση του Guinness World Record "Longest Graffiti Scroll"


Όλη η Κέρκυρα έγινε μια καρδιά, για ένα σπίτι, με πολλά χαμόγελα. Ταρακούνησε την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο με σκοπό να κτίσει μια «Στέγη Ζωής» για «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
15 Δεκεμβρίου. Μια μέρα που πρέπει ΟΛΟΙ να θυμόμαστε. Από νωρίς το πρωί στον χώρο της Πάνω Πλατείας συγκεντρώθηκαν εθελοντές και μαθητές από τα σχολεία του νησιού. Η μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων γέμισε χρώματα και χαμόγελα. 2503 άτομα ζωγράφισαν την δική τους καρδιά σε ένα πανό μήκους 700,92 μέτρα και ύψους 1,6 μέτρο.


Αργά το απόγευμα ξεκίνησε η καταμέτρηση και η επίβλεψη της απόπειρας από την εκπρόσωπο της Guinness World RecordsTM κα Genny Karabiki, η οποία ήρθε ειδικά για τον σκοπό αυτό από το Λονδίνο. Στις 19.30 ανακοινώθηκε η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ «Guinness World Record Longest Graffiti Scroll OWNER».


Θα θέλαμε μέσα από αυτή την κατάκτηση να στείλουμε μήνυμα αισιοδοξίας στα παιδιά, να τονίσουμε ότι αναγνωρίζουμε την αξία της ζωής τους και να μεταφέρουμε το μήνυμα ότι όταν θέλουν κάτι θετικό μπορούν -παρά τις αντιξοότητες- να το πετύχουν.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Χορηγούς μας καθώς και όλους τους τοπικούς φορείς και τα σχολεία για την ενίσχυση και την συμμετοχή. Επίσης να μην ξεχάσουμε την υπέρτατη βοήθεια των εθελοντών μας και του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Κέρκυρας και του 5ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Κέρκυρας. Άλλωστε ένα μέρος από αυτή την κατάκτηση ανήκει στον καθένα από εμάς.
Το σημαντικό αυτό γεγονός καλύφθηκε από όλα τα ΜΜΕ του εξωτερικού με εκτενείς αναφορές.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ή με τον Υπεύθυνο Διοργάνωσης του «Στέγη Ζωής» κ. Γιώργο Ζωχιό (6945186432, anemosevents@gmail.comΑυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε ).
Όλες τις φωτογραφίες και το video μπορείτε να τα «κατεβάσετε» από την ιστοσελίδα www.stegizois.gr
Χορηγοί-Υποστηρικτές: Zabakolas Home, Σκιαδόπουλος Κερκυραϊκο Χρώμα, Δήμος Κερκυραίων, Νομαρχία Κέρκυρας, Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, Corfu Holiday Palace, Aegean Airlines, Πυροσβεστικό Σώμα, Πολυκλινική Κέρκυρας, ΕΚΑΒ, Δημοτική Αστυνομία, Ελληνική Αστυνομία, Επιμελητήριο Κέρκυρας, Ένωση Χορωδιών Κέρκυρας, Περιφερειακή Διευθ. Α’Βάθμιας & Β’Βάθμιας Εκ/σης Ιονίων Νήσων, Gnet, UPM Services, Black & White, Σουέρεφ & Συνεργάτες, ΗΧΟΤΕΧΝΙΚΗ, Global Sol, Βιβλιοπωλείο ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ, ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΟ, Mc Donald’s



πηγή κειμένου www.provoles.de
πηγές φωτογραφιών korfiatis.blogspot.com
nikoskaridis.blogspot.com

9 σχόλια:

μελιΣακης είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!!

İlhami Uyar είπε...

I congrulate your special and important day,with all participants,I hope you win all competition and take proud those conguest.Best wishes and regards

Anestis Ketsetzidis είπε...

Πάντα τέτοια.
Συνχαρητήρια!

beelovers είπε...

πάντα τέτοια .

Exagono είπε...

Συγχαρητηρια στους διοργανωτες.Παντα στην κορυφη της κοινωνικης ευαισθησιας η Κερκυρα.
Μπραβο Κωστα.

Κώστας Ελευθεριου είπε...

Μπράβο , πάντα τέτοια

Γιώργος από Χανιά είπε...

Αξιέπαινη προσφορά. Συγχαρητήρια!

Γιώργος Βλάσσης είπε...

Πολύ καλή καταχώρηση Κώστα. Οι μελισσουργοί δεν έχουν μοναδικό ενδιαφέρον τη μέλισσα. Και στους κοινωνικούς αγώνες (τους σωστούς εννοώ)είναι πρώτοι και καλύτεροι. Να δούμε τώρα πως θα μυήσουμε κάποια από τα παιδιά του χαμόγελου στην μελισσουργία. Έχεις καμία ιδέα;

KitsosMitsos είπε...

Εύγε παίδες! Πάντα τέτοια!

Related Posts with Thumbnails