Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Αποχαιρετήστε το κρυολόγημα

Οι φετινές μεταβολές του καιρού σας έχουν κάνει να είστε μόνιμα με το χαρτομάντιλο στο χέρι; Δεν είστε οι μόνοι.

Τους χειμερινούς μήνες όλοι λίγο πολύ αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, το οποίο όμως μπορείτε να καταπολεμήσετε με φυσικό τρόπο, δοκιμάζοντας πρόπολη και ευκάλυπτο.


Η πρώτη, γνωστή και ως το «αντιβιοτικό της φύσης» για τις αντισηπτικές, αντιμικροβιακές, αντιμυκητιασικές, επουλωτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητές της, είναι μια φυσική ουσία που παράγει η μέλισσα από ρητίνες νεαρών βλαστών. Με αυτήν αποστειρώνει την κυψέλη, καλύπτοντας το εσωτερικό της, ενώ εσάς θα σας προσφέρει ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού σας.

Ο ευκάλυπτος, που το αιθέριο έλαιό του χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την αποσυμφόρηση του αναπνευστικού συστήματος και την καταπράυνση των μυϊκών πόνων που προκαλούνται από το κρυολόγημα, σε συνδυασμό με το δενδρολίβανο και άλλα αιθέρια έλαια αποτελεί την πιο φυσική και αποτελεσματική λύση για την ανακούφιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος. Απευθυνθείτε στο φαρμακείο της γειτονιάς σας για βιολογικά προϊόντα που περιέχουν πρόπολη και ευκάλυπτο και αφήστε τους άλλους να παλεύουν με τα... χαρτομάντιλα!

shape.gr

3 σχόλια:

ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ είπε...

Για τον ευκάλυπτο δεν ξέρω,αλλά για την πρόπολη γνωρίζω τα άριστα αποτελέσματά της (την χρησιμοποιώ προσωπικά)και την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Mesologgi bee είπε...

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες αρκετά επίπαιρο και να φανταστείς με πέτυχες κρυομένο.

evangelos naxios είπε...

Πολυ ωραια Κωστα,ακριβως τα ιδια με τον Γιωργο.(Τρικαλινο)

Related Posts with Thumbnails