Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Πεθαίνοντας στην Παλαιστίνη

Παρόλο που το blog ασχολείται με την μελισσοκομία δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια σε αυτά που γίνονται γύρω μας ... Ένα από τα πολλά video που υπάρχουν στο Youtube είναι από την εκπομπή του Σκαι infowar


"Γιατί έσπασαν τα πράγματα μου και τα παιχνίδια μου ....έχασα πολλά τα πετάξαμε στα σκουπίδια ....ξεφορτωθήκαμε και τα ρούχα μας ... τώρα παρακαλάμε τους γείτονες να μας δώσουν..."


Ακόμα μπορούμε να βρούμε και άλλα video ψάχνοντας...άλλα μας λένε την αλήθεια όπως την βλέπει η κάθε πλευρά ...άλλα είναι προπαγανδιστικά και στυμμένα ...όμως κανένα video όσο και "φτιαγμένο " να είναι δεν μπορεί να κρύψει τον θάνατο μικρών αθώων παιδιών


Gaza: The Killing Zone - Israel/Palestine
Το Τείχος του Μίσους
Free Palestine
Τούνελ στη Γάζα
http://gazatoday.blogspot.com/
και άλλα πολλά που λίγο να ψάξουμε θα τα βρούμε...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή η καταχώρηση και εκπληκτικό το βίντεο.
Η ένταση και μόνο στον λόγο του μικρού κοριτσιού φανερώνει το γενικότερο δράμα.
Σκεύτομαι πόσο πρόστιχη και εκδικητική για τους εβραίους ήταν η στήριξή τους από την Αγγλία στο να φυτέψουν (και μάλιστα με τη βία) το κράτος του Ισραήλ σε μία πικνοκατοικημένη περιοχή με συμπαγή κοινωνική ταυτότητα. Ότι δεν τέλειωσε ο Χίτλερ το έκανε η Αγγλία αξιοποιώντας την καούρα των εβραίων για δικό τους κράτος,με τρόπο που της λένε κι ευχαριστώ.
Και να σκευθεί κανείς ότι πολλοί κορυφαίοιεβραίοιιδρυτές ήταν αντιεξουσιαστές και κομουναλιστές.Αυτοί φτιάξανε τα κίμπουτς ουσιαστικά στη σπηλιά των λεόντων του φομενταλιστικού κρατισμού με τον παραδοσιακό "σεβασμό" που αυτός επιδικνύει στον λαό του.
Άντε τώρα να ξεμπλέξουνε το κουβάρι. Ούτε ένας Γκάντι δεν θα τους έσωζε.

KOSTAS είπε...

Εύχομαι το Νέο Έτος 2009 να είναι γεμάτο υγεία για σένα και την οικογένεια σου!
Καλά Μέλια!

beelovers είπε...

δεν προλαβε ο φουκαράς ο Χίτλερ να κάνει σαπούνια όλους του εβραίους.

Anestis Ketsetzidis είπε...

Στο όνομα του Χίτλερ οι εβραίοι έχουν πνίξει την ανθρωπότητα στο αίμα.

Related Posts with Thumbnails