Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Φωτογραφίες από μελισσοκομικά φυτά τις περιοχής μου






5 σχόλια:

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά μην ξαναπείς τέτοια .Εγώ μαθαίνω πολλά από σας και σας ευχαριστώ. Και να ξέρεις πως για να έρθει η άνοιξη πρέπει να λαλήσουν πόλοι κούκοι και καλήφωνοι και παράφωνοι. Πιστεύω πως είμαι ένας μικρός παράφωνος και να με συνγχωρείται . Καλό βράδυ.

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Αν όλοι γράφαμε για τα μελισσοκομικά φυτά της περιοχής μας θα ήταν εύκολη η καταγραφή της μελισσοκομικής χλωρίδας και δεν θα απαιτούνταν τεράστια κονδύλια για την καταγραφή της. Και πάλι καλό βράδυ.

markos aliprantis είπε...

Συμφωνώ με τον Θεοδόση για την καταγραφή της μελισσοκομικής χλωρίδας της κάθε περιοχής.Τί φωτό να βγάλω όμως που λόγο αναβροχιάς δεν υπάρχει κανένα άνθος;Μόνο η ακονιζιά υπάρχει.Πάντως εκεί πρέπει να έχει βρέξει γιατί βλέπω τα χωράφια πράσινα.Εδώ βλέπεις μόνο ξερό χώμα.

Corfu bee είπε...

Μάρκο εδώ έχει ξεκινήσει να βρέχει για φέτος από τα μέσα Σεπτέμβρη , και σήμερα βρέχει ,αλλά μην ξεχνάς ότι η Κέρκυρα φημίζεται και για την πολύ υγρασία (τα κόκαλα μας την ξέρουν καλά).

Corfu bee είπε...

Θεοδόση λέω την αλήθεια ...όλοι όπως λες μπορεί να προσφέρουμε αλλά μερικοί μας μαθαίνεται κιόλας ...όπως μέσα σε αυτούς είναι και ο Μάρκος .

Related Posts with Thumbnails