tag:blogger.com,1999:blog-2731264470033922086.post6146773490200224079..comments2023-06-24T15:52:05.779+03:00Comments on Corfu bee: Το «τσίπουρο» των μελισσοκόμωνCorfu beehttp://www.blogger.com/profile/14173295025861356229noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2731264470033922086.post-8206683169591034932009-01-25T16:45:00.000+02:002009-01-25T16:45:00.000+02:00Tελικά αισθάνομαι πολύ τυχερός . Ειλικρινά δεν το ...Tελικά αισθάνομαι πολύ τυχερός . Ειλικρινά δεν το ήξερα πώς είναι το τελευταίο εργαστήριο !!!!Και όμως το έχω επισπευτεί. Με ξενάγησε ο κ Γιώργος τότε Γραμματέας του μελισσοκομικού συνεταιρισμού. Τα βλέπω όλα<BR/> ακόμα μπροστά μου αριστερά την πρέσα στο κέντρο το αποστακτήριο δεξιά τα καλούπια με τα κεριά και το τζάκι με την τράπεζα όπου γινόταν οι επενδύσεις.[εκεί μούπε ο Κ Γιώργος έκανε τις επενδύσεις του και έφτιαξε την μεγάλη κοιλιά του].Γεύτηκα και την μουντοβίνα ενός Άρχοντα [Άρχοντας των κοφινιών] του Κ Βασίλη Τρικαλιώτη. Τι μου θύμησες τώρα… Νάνε καλά όλοι τους και να απολαμβάνουν τα ωραία της ζωής μας.Θεοδόσης Κατσαρόςhttps://www.blogger.com/profile/08800812490179789545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2731264470033922086.post-27891867066984027202009-01-25T14:08:00.000+02:002009-01-25T14:08:00.000+02:00Κώστα με τον ίδιο τρόπο που περιγράφεις φτιάχνεται...Κώστα με τον ίδιο τρόπο που περιγράφεις φτιάχνεται και το μελόκρασο αφού βάλουμε ζαχαρομύκητες από ότι ξέρω και χρειάζεται και λίγο παραπάνω χρόνο από ότι το κρασί με μούστο, δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά αυτοί που έχουν δοκιμάσει λένε ότι είναι καταπληκτικό έχω ζητήσει την συνταγή από ένα φίλο μελισσοκόμο αν μου την δώσει θα σας την δώσω αλλά μέχρι τότε μήπως ξέρει κανείς τη συνταγή για κρασί από απολεπίσματα ?galifabeehttps://www.blogger.com/profile/00806533609066021569noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2731264470033922086.post-21649292638229397822009-01-25T13:13:00.000+02:002009-01-25T13:13:00.000+02:00Η φύση της ψυχής των λαϊκών ανθρώπων δεν άφηνε να...Η φύση της ψυχής των λαϊκών ανθρώπων δεν άφηνε να πάει τίποτα χαμένο . Έχω πιεί κάτι ανάλογο με την πρώτη απόσταξη που αναφέρει το άρθρο και ομολογώ πως δεν μου άρεσε γιατί είχε έντονα την γεύση του κεριού. Αν όμως πρόκειται να ξανά αποσταχθεί και να προστεθούν και τα μυρωδικά θα πρέπει το τελικό προϊόν να είναι εξαιρετικό.<BR/><BR/>Έκανες πολύ καλά που το ανέφερες πάντος.Κώστας Ελευθεριουhttps://www.blogger.com/profile/05779135160073867496noreply@blogger.com